Over E. Rombaut

Bouwbedrijf E. Rombaut gaat op zoek naar nieuwe medewerkers in wel  bepaalde regio's van Vlaanderen. In dit geval zijn we op zoek naar een werfleider in de buurt van Sint-Niklaas. Zo kunnen we je een job aanbieden dicht bij huis. Dat doen we om onze mensen minder reistijd te bezorgen en een betere life-work balans aan te bieden. Ben je geïnteresseerd in werken voor een bouwbedrijf dat zijn mensen centraal zet?  

Solliciteer nu

Het E-team

Je toekomstige collega's zijn een unieke groep die samenwerkt om de gemeenschappelijke doelen te bereiken. Er wordt hard gewerkt en ook hard gelachen. E. Rombaut is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er worden veel inspanningen gedaan om de lijnen kort te houden. We werken aan mooie projecten en daar mogen we trots op zijn. 

Een van de meest unieke aspecten van E. Rombaut is onze jaarlijkse Nacht van de Sterren. Dit evenement is een viering van de positieve samenwerking met onze onderaannemers, leveranciers en partners. Het is een gelegenheid om degenen die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf te erkennen en te belonen. Het is een bewijs van de waardering en het respect dat we hebben voor onze medewerkers, klanten en leveranciers. 

Focussen op onze sterktes

E. Rombaut maakt deel uit van de B&R Bouwgroep. Voor onze opleidingen, logistiek , preventie, en ICT werken we nauw samen met de ondersteunde overkoepelende diensten binnen de bouwgroep. Dit maakt dat de sterkte van ons bedrijf wordt gekenmerkt door de realisatie van totaalprojecten waarbij wij zowel administratief, financieel en technisch kunnen inspelen op de meeste complexe bouwdossiers.

We focussen ons op waar we sterk in zijn: het leveren van vakmanschap in de bouw! Wij zijn actief in de residentiële sector. Voor bouwpromotoren en ontwikkelingsmaatschappijen bouwen wij appartementen en woningprojecten. Daarnaast richten wij ons ook op de openbare markt, voornamelijk de zorgsector en de scholenbouw.

E. Rombaut staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid tegen competitieve prijzen.